Het iets andere hondenhotel

Het iets andere hondenhotel, hier logeren honden zonder kennel in huiselijke sfeer.

Het hondenhotel: net even anders!

Geen kennel met blaffende honden, nee, hier logeren de honden gewoon in de woonkamer. Net zoals de hond bij u thuis gewend is. En net zoveel aandacht en liefde als bij u! (Misschien nog wel meer!)

Dit bijzondere hondenhotel is sinds 2004 gevestigd in een prachtig bosrijk gebied met als kers op de staart een natuurlijk meertje waar de honden kunnen zwemmen.

Er wordt over omgevallen bomen heen gesprongen, boomgaten veroverd, gaten gegraven, de neus van uw komt hier permanent van pas. Elke hond heeft een maatje om mee te spelen. Hier kunnen de honden hun natuurlijke instincten volgen en echt even helemaal hond zijn. Eenmaal weer in het hotel aangekomen, hebben de honden natuurlijk enorme honger en krijgen ze vers water en voedsel. Na een heerlijke maaltijd kunnen ze uitrusten, lekker ontspannen in een mandje, of gewoon in de zon buiten onder een echte palmboom! Er is zelfs een hondenlounge voor ze beschikbaar! Heerlijk, wat wil een hond nog meer?

Elke dag is anders, wij gaan met de honden fietsen, wandelen of zwemmen.

Het dagelijks ritme:

1ste wandeling: tussen 8.00 uur en 9.00 uur ’s morgens wandelen aan het meer of vrij lopen in de bossen met de roedel, of lopen langs de fiets.
Daarna is er rust: bijkomen in de zon of loungen op het gazon.

2e wandeling: tussen 14.00 uur en 15.00 uur, wandelen, behendigheid, sporen zoeken in het bos. Elke hond jong of oud wordt dagelijks fysiek en mentaal uitgedaagd.

3de korte wandeling: om 20.00 uur.

4de wandeling: vanaf 23.15 uur, de laatste wandeling.

Wij gaan vier tot zes keer per dag met onze roedel wandelen, aangepast aan de leeftijd van de hond en het hondenras. En natuurlijk krijgt u hond alle aandacht en liefde van ons!

Slapen: De honden slapen in een hondenmandje gemaakt van kunststof met een kussen van schapenwol.
’s Nachts worden alle honden met verschillende camera’s bewaakt.

Tijdens het logeren zullen alle activiteiten van de honden worden gefilmd en foto’s gemaakt. Deze kunnen worden bekeken op zaterdag avond vanf 20:00 uur op onze website of op onze bedrijfssite van Facebook.

“Het iets andere hondenhotel” bij Psychologisch Centrum voor Honden Brabant staat onder veterinair toezicht. Dit betekent dat de dierenarts regelmatig een bezoek brengt aan het pension en bij twijfel aan de gezondheid van uw hond, direct maatregelen kan nemen. Ook zal hij, indien nodig, contact opnemen met uw eigen dierenarts. Dit is een geruststellende gedachte, zowel voor u als voor ons.
Indien uw hond medicijnen nodig heeft, is het toedienen daarvan bij ons in vertrouwde handen.
Wij zijn gespecialiseerd in, honden met suikerziekte, met Artrose, blinde en dove honden, honden met overgewicht.

Dagopvang

De hond verblijft de hele dag bij een roedel van honden in huislijke sfeer zonder kennel. Een veilige omgeving wordt gegarandeerd. Er is de gehele dag toezicht.

Openingstijden

De openingstijden zijn maandag tot en met zondag 05.00uur – 23.00uur
Wij zijn het hele jaar geopend, dus ook op feestdagen.

Kennismaking

Overweegt u uw hond bij de dagopvang onder te brengen, dan maken wij graag eerst kennis met u en met uw hond! Een afspraak kunt u maken via info@pcvhb.nl.

Te laat?

Indien u uw hond niet op tijd op kunt halen, overnacht uw hond in ons hondenhotel tegen pensionstarieven. U kunt uw hond de eerstvolgende dag weer komen ophalen. Indien u vermoedt dat u te laat zult zijn om uw hond op te halen, belt u ons dan even?

Wij adviseren:

Als gevolg van het mogelijk optreden van voedselintolerantie, verzoeken wij de hondeneigenaar om het eigen hondenvoer mee te brengen.

Aanbeveling van een van onze klanten:

“Het is alsof je hond echt naar een soort kinderopvang gaat, maar dan voor honden. Er is een ritme en regelmaat waar menigeen een puntje aan kan zuigen. De honden staan echt continue onder toezicht en dat is wel een heel prettig gevoel. Wanneer ik mijn hond breng, zie ik aan hem dat hij er echt zin in heeft! Ik laat hem met een gerust en fijn gevoel de hele dag spelen in dit prachtige hondenhotel. Liefde in overvloed maar vooral ook veel kennis van zaken!”

Hondenhotel reserveren Dagopvang reserveren

 

 

 

 

Copyright © 2020 Psychologisch Centrum voor Honden Brabant
Webdesign & CMS by Downdijk