Klantervaringen


16 Oktober 2019 - 20:35
Voor de derde maal Spirit, onze Boston Terriër te logeren gebracht bij het hondenpension van Tina. Zoals altijd heeft Spirit een superverblijf gehad, de eerste keer 3 dagen, tweede keer dag of 10 en deze keer, begin oktober 11 dagen. Elke keer een feestje voor Spirit en een geruststelling voor ons. De filmpjes en foto's die Tina stuurt zijn altijd welkom en fijn om te krijgen en je ziet dat je hondje zich vermaakt en thuis voelt. Echt fijn en vertrouwd om dit adres gevonden te hebben ! Dank je Tina en collega's !
15 Oktober 2019 - 07:55
We hebben onze Duitse Herder Floyd een week bij Tina gebracht en we moeten zeggen geweldig. We vinden het altijd spannend als we een weekje weg gaan omdat hij dan niet mee kan zoals in de grote vakantie als hij wel mee gaat.
Maar hier was dat anders .
Ook werden we goed op de hoogte gehouden hoe het ging en vele leuke foto's
Floyd heeft het naar zijn zin gehad. Dank je wel.
10 Oktober 2019 - 15:09
Wij willen Tina zeer bedanken voor de zorg voor onze Fritz (Maltezer). Omdat onze lieve viervoeter vanwege omstandigheden niet bij onze ouders terecht kon, ben ik gaan zoeken naar een fijne plek. Uitgekomen bij dit hondenhotel. Met buikpijn hem weggebracht. Volgende dag al foto's en filmpjes gekregen waar ik kon zien dat hij het zeer naar zijn zin had. Tina is een echte hondenliefhebber. Ik raad dus dit hotel voor honden absoluut aan.
15 November 2018 - 17:15
Gezien wij dit jaar een verre reis hadden geboekt en ons hondje POMMEKE niet konden meenemen waren wij genoodzaakt een hotel te zoeken voor 14 dagen en zijn terecht gekomen bij leuke mensen in Budel. Eerst waren wij aarzelend om onze viervoeter 14 dagen bij vreemde mensen en vreemde honden op hotel te zetten.

Achteraf bleek dat POMMEKE zich zeer goed had aangepast aan de nieuwe situatie en nieuwe vriendjes had gemaakt, want ervoor had hij nog nooit met andere honden in contact geweest. Ook was hij meer actief tijdens zijn vakantie en ging zelfs tot 4 maal toe per dag wandelen en fietsen, zodat hij ook 1 kg. was vermagerd.

Tot besluit waren wij zeer tevreden over deze opvang en zeker voor herhaling vatbaar zonder ons nog zorgen te maken.

Dank u,

Alex en Patricia

Ine

24 September 2018 - 12:55
Op 31 augustus 2018 bracht ik Morris en Nolo voor de 3e keer voor vakantie.
De eerste keer was spannend voor mij omdat Morris , een adoptiehond en Nolo
de pip nog nooit ui logeren waren geweest.
Na terugkomst zag ik de foto's en video. Wat een plezier hebben ze beide gehad.
Morris was de lieveling van een ieder en Nolo kon graven in zijn eigen zandbak.
Vol vertrouwen bracht ik ze voor een nieuwe logeerpartij.
Nu kwam de ontdekking van Nolo dat hij een waterrat is. Dat wist ik recent door een vakantie aan zee in Frankrijk.
Gelukkig zijn ze nog altijd blij als ik ze kom halen. Voor de volgende logeerpartij graag extra zorg voor de haren van Nolo want die waren gaan klitten en hij is dus geschoren. Maar super binnenkort komen ze weer!
14 September 2017 - 19:24
Onze Cocker Spaniel Scott kwam hier voor het eerst toen hij 12 weken oud was. Wat een aandacht en liefde gaven jullie hem! We kregen hem beter terug dan we hem brachten. Hij vindt het fantastisch om hele dagen te rennen. Super vertrouwde plek, veel ruimte, huiselijke sfeer. Aanrader!
06 September 2017 - 10:52
Morris (onze chihuahua) is al twee keer bij jullie op vakantie geweest en afgelopen zomer samen met haar huisgenoot Ginger (labrador kruising). Spannend voor ons omdat Ginger als reddeling uit Griekenland nogal angstig is in vreemde omgevingen. Hoe heerlijk was het om te zien dat ze haar eigen kuil had gegraven in d etuin om in te liggen en ze zelfs in een mand heeft geslapen. Morris heeft natuurlijk weer alle aandacht gekregen bij jullie op schoot aan de ontbijttafel. Heel fijne opvang zonder kennels en kooien, maar in een huiselijke omgeving met een echte hondentuin.
Tot een volgende vakantie, groetjes!!
29 Augustus 2017 - 21:16
Onze hond is fantastisch opgevangen door jullie hele team..wij als bazen vonden het heel spannend omdat onze Shadow uit Spanje uit een asiel komt en flink aan de lijn kan uitvallen. Ook hadden we moeite met hem loslaten omdat hij nog maar 7 maandjes bij ons was en voelden ons wel een beetje schuldig dat we op vakantie gingen.
Ik kan volledig vanuit mijn hart zeggen dat hij het super heeft gehad. Hij heeft heerlijk gespeeld met de andere honden en is zo liefdevol opgevangen door jullie allemaal. Hij voelde zich heel veilig..volgens mij heeft hij nog dagen gedroomd van Malou. Hij zou zo terug willen.
Ook vind ik het super dat jullie onze homepatische hond zoals we hem als grapje noemen al zijn medicijnen hebben gegeven..en dat was op dat moment heel veel verspreid over de dag.
Dankjewel
28 Augustus 2017 - 21:25
Hallo lieve mensen,

Ik, chief Chesto, heb weer een prima en dit keer erg lange vakantie (30 dagen) gehad in jullie airbnb. ik spreek dus uit ervaring als ik blaf dat jullie heel goed voor mij gezorgd hebben: elke dag mijn medicijntjes, wandelingen op zachte bosgrond, lekker zwemmen, in de zandbak liggen en socializen. Volgens mijn baasjes zag mijn vacht er prima uit, keek ik vrolijk uit mijn oogjes en maakte ik een fitte indruk. Bedankt dus maar weer en tot ziens!
15 Augustus 2017 - 13:27
Onze hond Snow heeft het hier altijd super naar haar zin.
Geen hokken, een huislijke sfeer, lekker wandelen en spelen.
Precies zoals wij het graag zien.
Fijn adres ,vriendelijke mensen en een tevreden, relaxte hond !!
Tot snel weer..
Snow en Esther

Britta Koopen

07 Juli 2017 - 09:28
Lieve Tina, Heinz en Pim,

het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat wij steeds contact hadden over Bommel, die jullie zo fantastisch verzorgd hebben afgelopen zomer. Ondanks het allemaal zo verdrietig was, denken wij met heel veel plezier en een grote glimlach aan Bommeltje terug….en ook aan jullie zorg en inzet. Ik kan me niet voorstellen dat er een beter logeeradres voor honden bestaat!

Nadat Bommel overleden was, hebben wij getwijfeld of wij weer een hond willen. We hadden 21 jaar non-stop honden gehad en vroegen ons af of het nu klaar was. Maar…na drie maanden bleek duidelijk dat het antwoord NEE was. We vonden het maar niks zo zonder hond.
Dus hebben wij sinds eind november BANDOL in huis, een zeer ondeugende, supereigenwijze Berner Sennen pup van nu ruim vier maanden. Heel anders dan Bommel (die was veel zachter en volgzamer) maar ongelofelijk leuk! We liggen iedere dag in een deuk, ze haalt alleen maar kattenkwaad uit en is een enorme uitdaging. Want zo’n Berner Sennen is wel leuk maar helaas doen de oren het niet goed haha!

Omdat we natuurlijk willen dat Bandol weer bij jullie kan logeren, lijkt het me leuk om haar eens een keer een dagje langs te brengen, dan kunnen we het een beetje oefenen en kan ze wennen. Wat stellen jullie voor qua leeftijd? Zij is nu nog vrij jong en mag nog maar maximaal 30 minuten per keer uitgelaten worden, maar in mei zijn we al weer drie maanden verder en kan het zo’n 40-45 minuten. Is dat voor jullie een goed moment om haar een dagje langs te brengen?

Ik hoor graag van jullie,
groetjes,
Britta Koopen
Copyright © 2019 Psychologisch Centrum voor Honden Brabant
Webdesign & CMS by Downdijk