Nieuws

Speciale workshop voor mens en hond

15 September 2016

Geachte hondenliefhebber,

Op 9 oktober 2016 organiseert het Psychologisch Centrum voor Honden Brabant in samenwerking met Hondenschool De Snuffelaar een speciale workshop voor mens en hond.

Hondenschool De Snuffelaar staat onder leiding van Annette Dingemans, die voor ons werkt als hondentrainster zoals bij voorbeeld de anti-trek cursus.
Annette werkt al ruim 10 jaar met honden en bedenkt regelmatig nieuwe spelletjes om honden bezig te houden.

Deze dag wordt gehouden in buurthuis de Schakel, Sint Barbaraweg 1, 6024 AR Budel-Dorplein op 9 oktober 2016 van 11 tot 16 uur.

Hersenspelletjes zijn belangrijk voor honden. De hond moet zijn neus gebruiken en van speuren wordt hij moe. Een kwartier de hond intensief zijn neus laten gebruiken staat gelijk aan een uur wandelen qua inspanning. Doel is om de hond zelf te laten “puzzelen” hoe hij bij het koekje of ander lekkers kan komen en om de mens te leren anders met zijn hond om te gaan. Hiermee kweek je heel gemakkelijk een tevreden en gelukkige hond.

De entreeprijs voor deze leerzame dag is € 10 per volwassene, inclusief 2 gratis consumpties (koffie, thee, bier of fris). Kinderen tot 16 jaar gratis.

Wat u zelf wel dient mee te nemen is:
heel veel beloningssnoepjes (klein) want er zijn veel spelletjes
een waterbakje
UW HOND!

Aanmelden voor deze dag kan per mail, graag uw betaling op rekeningnummer IBAN: NL23INGB0008044883 tnv. Psychologisch Centrum voor Honden Brabant onder vermelding van “Hersenspelletjes en naam van de hond”. Aanmelden en betalen graag voor 24 september. Bij aanmelding graag doorgeven hoeveel kinderen tot 16 jaar mee komen.

We wensen u allemaal veel plezier op deze leerzame hondendag, tot 9 oktober!!!

Het team van PCHB Tina – Heinz – Annette – Esmeralda – Pim – Sandra

Copyright © 2024 Psychologisch Centrum voor Honden Brabant
Copyright © 2024 Psychologisch Centrum voor Honden Brabant
Webdesign & CMS by Downdijk